Limitaţi cofeina

Produsele CaliVita vă ajută!

Conform statisticilor actuale, aproximativ 80% din totalul adulţilor consumă cofeină în fiecare zi, cel mai adesea sub formă de cafea. Mânaţi de dorinţa de a atinge performanţe şi de a le menţine, acest lucru este de înţeles (într-o oarecare măsură), deoarece cofeina cauzează intensificarea, pe termen scurt, a vigilenţei şi a funcţiilor mentale. Dr. Roland Griffiths şi alţi cercetători afirmă că


“cofeina este un stimulent clasic, care produce senzaţia de creştere a energiei şi a stării de bine, scade somnolenţa, îl face pe consumator mai vorbăreţ şi mai sociabil şi îi conferă pe moment o mai mare putere de concentrare.” Dar, la unele persoane, cofeina poate cauza anxietate exacerbată, insomnie, agitaţie, stare de panică, aritmii cardiace, tahicardii sau palpitaţii, creşterea tensiunii arteriale, iritarea mucoasei digestive, a florii intestinale şi poate împiedica asimilarea calciului. Este periculoasă în timpul sarcinii şi reduce fertilitatea. De asemenea, cofeina creează dependenţă. Potrivit cercetătorilor, la majoritatea consumatorilor obişnuiţi de cofeină vor apărea simptomele sindromului de abstinenţă dacă renunţă brusc la consumul acesteia. De asemenea, aceştia pot prezenta astfel de simptome şi dacă renunţă la o singură ceaşcă de cafea pe zi. Fără doza lor obişnuită de cofeină, cei care consumă în mod regulat cafea suferă de dureri de cap slabe sau puternice, somnolenţă, depresie, greaţă. În studiile mai detaliate se menţionează legătura directă între consumul de cofeină şi diverse forme de cancer, mai ales al vezicii urinare şi cel de stomac şi de colon.

De aceea am ales să renunţ la cofeină sub toate formele care provoacă dependenţă: cafea, ceai, băuturi pe bază de cola. Cum ne putem stimula activitatea mentală? Produsele CaliVita m-au ajutat şi vă vor ajuta şi pe dumneavoastră!

CaliVita ne oferă:

  • Energy & Memory, ce conţine extracte de plante, vitamine şi minerale care, prin acţiunea lor sinergică, înviorează psihic şi fizic. Conţine guaranină, substanţă cu efecte asemănătoare cofeinei

    din cafea sau ceai, dar care nu prezintă efectele secundare ale cofeinei. Aceasta stimulează sistemul nervos central, scade oboseala, întârzie somnul, creşte rezistenţa la activităţi suprasolicitante. Colina şi lecitina (componente vitale ale neuronilor) din compoziţia acestui produs îmbunătăţesc pe termen lung activitatea cerebrală şi capacitatea de concentrare, prevenind stările depresive. În combinaţie cu antioxidanţii din compoziţie, protejează organismul împotriva diferitelor substanţe toxice. Efectul benefic se instalează progresiv şi este de durată. Cu acest produs facem cunoştinţă chiar din momentul în care devenim membri ai "Naţiunii CaliVita".
  • VitalMan şi VitalWoman, din compoziţia cărora nu lipseşte guarana, Ginsengul siberian (creşte capacitatea de adaptare la stres), catuaba (stimulează sistemul nervos central) etc.
  • Protect şi Mega Protect, al căror component de bază este extractul de Gingko biloba, care îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale (mai ales a capacităţii de memorare), cu efecte pozitive în stări depresive şi anxioase şi migrene. Aceste produse mai conţin antioxidanţi, coenzima Q10, extractul de ceai verde, magneziu, zinc.
  • Super Soya Lecithin, care, prin conţinutul de colină şi inozitol, contribuie la intensificarea funcţiilor cerebrale.
  • Panax Ginseng, care stimulează activitatea cerebrală, deoarece creşte nivelul de adrenalină, menţinând starea de vigilenţă a creierului şi întârziind apariţia oboselii.
  • Bee Power Royal Jelly, sursă bogată de vitamine din complexele A, B, C, D, E, minerale, enzime şi unica sursă naturală de acetil colină (hormon şi neurotransmiţător) - creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual, asigurând energia şi vioiciunea necesară desfăşurării unei bune activităţi.

Şi, în încheiere, când suntem obosiţi ne putem reface forţele cu o gură de oxigen, pusă la dispoziţie de produsul OxyMax - supliment de oxigen biologic. Acesta conţine oxigen stabilizat, sub formă moleculară, cu efect aerobic pozitiv (creşte capacitatea de asimilare a oxigenului). Este foarte util în munca intelectuală desfăşurată în spaţii închise, având efect revigorant imediat. După cum puteţi vedea, oferta firmei CaliVita este foarte bogată.

Prin exerciţii fizice pot stimula circulaţia sângelui şi a oxigenului către creier, iar lupta cu stresul este câştigată atunci când ştiu că ofer organismului tot ceea ce are nevoie pentru a funcţiona la parametri optimi. Energia pe care o capăt pentru întreaga zi provine de la produsele pe care le-am enumerat. Vă sfătuiesc în continuare să evitaţi cafeaua, ceaiul şi băuturile pe bază de cola şi să vă bucuraţi de energia şi de vioiciunea pe care vi le oferă produsele CaliVita!

Ing. Dobrescu Mariana-Elena, TPM

 

Trackback von deiner Website.

biomedic

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Kommentieren

Zum kommentieren bitte einloggen.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.